Boer Veilig
 

Boek een deskundige voor jouw AJK-, LTO- of NMV afdeling! De BoerVeilig avonden en webinars organiseren we in samenwerking met Stigas. Stigas helpt ondernemers en werknemers in de groene en agrarische sector om veilig, gezond en vitaal te werken. 

Tijdens deze avond of webinar vertelt een veiligheidsdeskundige van Stigas, het kenniscentrum veiligheid voor de agrarische en groene sector, wat zij allemaal tegenkomen onderweg. Aan de hand van foto’s, filmpjes en goed/fout-voorbeelden gaan zij het gesprek aan met de deelnemers. Hierbij krijg je natuurlijk ook de kans om je eigen vragen te stellen, want wie wil er nou niet veilig en met plezier werken op het agrarisch bedrijf?

Hoe ziet zo’n avond of webinar eruit?

We starten met een korte uitleg over BoerVeilig, daarna gaan we direct aan de slag met voorbeelden uit de praktijk. Indien mogelijk komt ook een ervaringsdeskundige aan het woord die vertelt over het ongeval dat hij of zij heeft meegemaakt op de boerderij. 

Meedoen? Meld je aan!

De avonden of webinars zijn tot en met december 2022 te boeken en zijn voor alle boeren die meer willen weten over veiligheid op de boerderij.                                     

Maar een veilig erf is natuurlijk niet alleen belangrijk voor boeren, maar ook voor anderen die er wonen en werken. Kom dus niet alleen, maar sluit vooral samen met je ouder(s), partner, medewerker of collega aan bij dit webinar. Hoe meer mensen veilig ‘boeren’, des te beter! 

Voor meer informatie kun je mailen naar Marjan Holtland (mholtland@najk.nl).